Begeleiding op je levenspad

Created with Sketch.

Tijdens de sessie gaan we kijken waar jij tegen aanloopt, dit kan zowel op persoonlijk als op paranormaal/spiritueel vlak zijn, niks is raar of vreemd voor mij. Ik stel mezelf open voor jouw energie en dan gaan we kijken wat jij op dat moment nodig hebt zodat jij de inzichten krijgt die voor jou van toepassing zijn.

Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten.
Heb je vragen of wil je een sessie, neem dan contact met mij op via de button reserveer je plek.

Wandel coaching sessie

Created with Sketch.

Waarom een wandelcoaching sessie:

  • Door te praten en te wandelen word je lichaam ook aan het werk gezet  en daardoor ontstaat er een verschuiving bij jezelf zowel innerlijk als uiterlijk.
  • Je krijgt letterlijk meer adem ruimte, 
  • De druk van alles moeten valt weg,
  •  Je gaat dingen in een ander perspectief  zien, 
  • De natuur wordt een metafoor voor je dagelijks leven of het probleem waar je tegen aanloopt.
  • Je krijgt  inzichten en ah ha momenten die je gaat gebruiken om veranderingen aan te brengen in je leven.


Een wandelcoach sessie duurt ongeveer 90 minuten.

Wil jij een wandelcoach sessie boeken of heb je vragen, neem dan contact op via de button reserveer je plek.

Motivatie gesprek

Created with Sketch.

Een motivatie is gesprek is er om er achter te komen wat er nu precies zit achter de emoties zitten die je voelt en/of hebt als je iets spannends gaan doen of iets waar je heel erg tegen op ziet of als je vindt dat je moet kiezen. Vaak is wat er in je hoofd spookt( de gedachte/overtuigingen) aangeleerd gedrag die je je eigen hebben gemaakt.

We zijn allemaal opgegroeid met denkbeelden, waarheden en nog veel meer. Onze ouders en leraren hadden allemaal het beste met ons voor, alleen kloppen sommige gedachtes/overtuigingen niet meer voor je. Ze houden je klein of zorgen ervoor dat je het niet durft en het dus ook niet gaat doen.
Dit heeft een beperkende invloed op je waardoor je niet verder groeit en je niet verder durft te ontwikkelen.
Veel mensen hebben ook geleerd dat het niet en/en mag en kan zijn, maar altijd of/of terwijl heel veel dingen en situaties en/ en kunnen en mogen zijn.
Als je er achter bent gekomen welke oude  gedachtes/ overtuigingen je klein houden, dan krijg je van die aha momenten en wanneer je die hebt kom je weer in je eigen kracht te staan en laat je de oude overtuigingen en beperkingen jou niet meer weerhouden van jou doel of wat je van plan was. Je bent weer gemotiveerd om door te gaan waar je mee bezig bent zonder dat je hoofd er tussen zit of om stappen te gaan maken die nodig zijn om de verandering in te zetten.

Een motivatie gesprek duurt 90 minuten.
Wil jij een motivatie gesprek aanvragen of heb je vragen neem, dan contact op via de button reserveer je plek.