Paranormaal- inzichten consult

Created with Sketch.

Tijdens een paranormaal consult kan je al je vragen stellen die je hebt. Deze hoeven niet diepgaand te zijn, het kan zijn dat je contact wilt met een overleden dierbare of gewoon wilt kijken wat dit consult voor je kan betekenen. Aan de hand van je vraag of geen vraag ga ik kijken/ invoelen wat er gedeeld met je mag worden en wat voor jou van belang is op dat moment. Ik kan hierbij verschillende tools inzetten bijv. automatisch schrift, kaartendekken of wat er maar naar boven mag komen.

Dit consult duurt ongeveer 60 minuten.
 

Heb je vragen of wil je een consult, neem dan contact met mij op via de button reserveer je plek.
 


 

Kaartenlegging

Created with Sketch.

Tijdens een kaartleggingsessie stel je een vraag of heb je een open vraag. We pakken op intuitie een kaartendek of meerdere kaartendekken. Daarna gaan we de kaarten schudden en dan gaan we zien wat de kaarten jou te vertellen hebben. Het is/zijn altijd boodschappen waar je verder mee kan of een bevestiging van wat je eigenlijk al weet maat nog niet voor jezelf wilt erkennen.

Deze kaartlegging duurt ongeveer  60 minuten en is altijd incl. wat te drinken en wat lekkers.
 

Heb je vragen of wil je een sessie boeken , neem dan contact met mij op via de button reserveer je plek. 

Familie-opstellingen

Created with Sketch.

Tijdens familie-opstellingen gaan we uitzoeken hoe de dynamiek is tussen jouw en jouw familie/gezinsleden bijvoorbeeld:

  • Waarom loop je tegen de dingen aan waar je tegen aanloopt? 
  • Waarom kan ik met een bepaald gezinslid/familielid niet door een deur?
  • Waarom voel ik me niet thuis in mijn gezin van herkomst?
  • Draag je energie bij je die niet van jou is maar van iemand anders in jouw gezin? 
  • Welk familie karma draag jij met je mee?


En zo kan je nog meer talloze vragen hebben waar je mee rond loopt maar geen antwoorden op hebt. Doordat je geen helderheid hebt kunnen ze je belemmeren om uit bepaalde situaties te stappen en situaties te helen zowel voor jezelf als de ander.
Door inzicht te krijgen in de patronen die er zijn kan je jouw verantwoordelijkheid nemen en de nodige verandering aan te brengen in jouw leven waardoor je het leven kan gaan leiden wat jij voor ogen hebt en wilt.

Deze familie-opstellingen kan je eigenlijk met alles doen in je leven waar je antwoorden op wilt hebben dus ook in je werkrelatie, vriendenkring maar ook je verlangens en dromen, waar word je door tegengehouden om werkelijk je stappen te zetten en het leven te gaan leiden wat jij wilt en bij jou hoort. 
Geen enkele vraag is te gek de enige voorwaarden hieraan is dat je de vraag stelt voor jezelf, uit liefde, duidelijkheid en heling voor jezelf.

Deze familie-opstellingen duurt minimaal 60 en maximaal 120 minuten en is altijd incl. voorgesprek en nagesprek en wat te drinken en wat lekkers.
De werkelijke tijd is afhankelijk van de vraag/vragen.
 

Heb je vragen of wil je een sessie boeken , neem dan contact met mij op via de button reserveer je plek.Transformatie spel

Created with Sketch.

In dit spel gaan we spelen een vraag die je hebt.  De vraag mag overal over gaan als het maar betrekking heeft op jezelf.

Het is een diepgaand spel om op alle vier niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel de onderliggende gedachtes, gevoelens, inzichten, belemmeringen naar boven te halen zodat dingen helder voor je worden en je stappen kan ondernemen om hiermee aan de slag te gaan en verandering aan te brengen.
Het is een super mooi en niet zo zwaar spel maar wel een die veel duidelijkheid biedt waar je lekker mee aan de slag kunt gaan.

Dit mooie spel  duurt ongeveer tussen de 120 en  240 minuten en is altijd incl. wat drinken en wat lekkers.
De werkelijke tijd is afhankelijk van de vraag en de diepgang die het heeft. Dit spel kan ook met zijn tweeën of drieën gespeeld worden en een ieder heeft zijn eigen vraag in het spel.

 Heb je vragen of wil je dit spel boeken , neem dan contact met mij op via de button reserveer je plek.