Mijn algemene voorwaarden.

Mijn praktijk draait om wederzijds respect en vertrouwen, alles wat er besproken wordt blijft tussen ons. 
De sessies ( behalve de wandel sessies) zijn altijd inclusief drinken, een koekje en een hoe gaat het gesprekje vooraf voordat we aan de slag gaan.
Als je een healing sessie met massage hebt dan heb je je goed verzorgt.
Als we een afspraak hebben staan en je kan onverhoopt niet komen zeg dan tijdig af, bij afzeggingen van minder dan 12 uur van tevoren behoud ik het recht om de 75% van het verschuldigde bedrag te innen. Afzeggen kan via de mail of telefonisch, bij het niet opnemen van mij kan je een bericht in spreken.
Als we een traject of cursus zijn aangaan en je wilt eerder stoppen, dan gaan we dit eerst bespreken, besluit je na het gesprek om toch te stoppen, dan behoud ik het recht om 75% van het verschuldigde bedrag te innen als de geplande  afspraak binnen 1 week komt te vervallen.
Als je niet naar mij toe kan komen maar toch een sessie met mij wilt, dan kan ik ook naar jou toe komen. Reiskosten worden tijdens het intake gesprek besproken.
Doordat je bewust kiest om een afspraak met mij te maken wordt het al energetisch inwerking gezet. Je kan je de dag(en) voor en na een consult/sessie anders voelen. Dit kan op alle gebieden zijn, lichamelijk, mentaal, emotioneel en/of spiritueel. Schrik hier niet van dit hoort erbij. Heb je hier vragen over of wil je je verhaal kwijt dan kan en mag je altijd contact met mij opnemen want je staat er niet alleen voor.
Mensen die verslaafd zijn aan drugs of alcohol help ik niet.