Recensie van Lonneke Bransz


De afgelopen tijd heb ik diverse sessies gehad bij Miranda / Terugkeer naar verbinding en heb ze allemaal als prettig ervaren.

Vooral de man/vrouw massage is heerlijk! 

De healings worden afgestemd op de situatie die dan speelt en vooraf grondig besproken op een directe en toch prettige manier.

Het gebruikte materiaal is van goede kwaliteit en de begeleiding ook, mede doordat het duidelijk vooraf wordt besproken.

Kortom aanrader!

- Lonneke Bransz


Recensie van Kaylee van Loenen.

Lieve Miranda,
Je had laatst een mooie kaartenset 
op jouw facebookpagina gedeeld wat ging over Archetypes.
Ik had jou gevraagd of jij voor mij een legging wilde doen op afstand. Hier zijn mooie boodschappen uitgekomenen daarbij vragen die resoneren met de kaartjes.

Ik ben een uitvinder, prins, begeleider, herbergier, leider, genezer en een dierenvriend.
Alle vragen hebben mij aan het denken gezet en hebben mij bepaalde inzichten gegeven waar ik mij bevind maar ook wat ik al voorbij ben. Ze zijn vooral heel herkenbaar voor mij maar weet ook dat ik er alle vertrouwen in heb dat het goed komt.

Bedankt lieve Miranda, voor je mooie inzichten en fijn dat je even een kijkje nam van de zijlijn.

Dikke knuffel,
Kaylee

Recensie van Bego Begovic

Deze recensie was nav een afstandshealing.

Dit was een hele speciale en waardevolle healing voor mij.
Niet alleen een super mooie boodschap heb ik van Miranda gekregen, maar ook een echte lichamelijke healing mocht ik ontvangen....

Erg goed gedaan Miranda....
Hartelijk bedankt hiervoor.


Recensie van Mandy

Hoi lieve Miranda,
Toen ik bij jou thuis kwam voor een healing wist ik nog niet wat ik kon verwachten!

Ik liet het over mij heen komen.
Eenmaal binnen voelde ik mij meteen thuis en kwam er een rust over mij heen...(ontspannen) voelde erg prettig aan. Aan tafel met een kopje thee en een koekje hebben we gepraat, je hebt mij inzicht en tips gegeven in dingen waar ik tegen aanliep!
Ik zag het allemaal anders, in positieve zin... echt heel fijn. Heeft mij zeker geholpen.
Toen was het tijd om op de bank te liggen en ik ontspande helemaal.
Eerst werden mijn voeten en benen zwaar daarna ging mijn buik en maag borrelen en voelde ik het een en ander in mij  gezicht!

Ik vond het een mooie en bijzondere ervaring...en wat ik het prettigst van alles vind...is dat ik helemaal nieuw wegging en vanaf het moment dat bij jou geweest ben tot aan de dag van vandaag ( 15 dagen later) goed in mijn vel zit.

Echt super.
Dank hiervoor.

Recensie van Ellen

Beste Miranda
Een paar weken geleden heb ik bij jou healing ondergaan.
Mijn ervaring hierover wilde ik graag met jou delen.

Ik kwam binnen en wist niet wat mij precies te wachten stond. Je stelde mij gerust, je schonk iets te drinken in en we praten een tijdje, geen haast, jij gaat voor het beste resultaat. Daarna liggen op een bed, rustig ademen en jij deed je werk.
Loskomen van blokkade(s) voelde ik een druk op mijn borst. Ik kon het moeilijk loslaten, dat deed jij voor mij. 

Je werkte met Drum, belletjes en klankschaal. De hoge toon van de klankschaal deed mij het meeste.
Wat ik erg prettig vind is dat jij mij een vertrouwd gevoel geeft, je laat mij in mijn waarde en je zet een fijne sfeer neer.

Dit heb ik nodig om te ontspannen. Daarna de man/vrouw masssage.
Dit was ontspannend en respectvol.

Dank je wel hiervoor.

Recensie van Corry

Miranda als mens en healer:
Je bent een goede luisteraar, spreker, meedenker, iemand die opties bied, liefdevol,attent, direct, eerlijk, prettig in de omgang, sociaal, staat voor iedereen klaar, ruimdenkend en door ervaring wijzer. 
Soms onzeker, leergierig, temperamentvol en bovenal positief ( vooral naar de buitenwereld).

Hekserij en sjamanisme zijn wezenlijk onderdeel van je leven. Vol vertrouwen en liefde in zichzelf en voor de ander. Natuurlijk ken je ups en downs maar dat zorgt ervoor dat je met 2 benen op de grond blijft staan. Je prikt door andermans pijn punten of starre gedrag heen en stimuleert om problemen onder ogen te gaan zien.

Je deelt de rijkdom van je innerlijk wezen vrijuit. Een stukje van je ziel, je diepste wezen delen met degene die daar voor openstaan en er klaar voor zijn, zodat de ander weer de weg terug zal vinden naar zijn of haar diepere ziel en zijn of haar liefde zal kunnen delen.

Je bent geen goeroe met moeilijke woorden, je niet ergens hoog op een troon, je bent gewoon mens onder de mensen met haar eigen problematiek en je laat de ander in zijn of haar waarde.

Dankbaar dat jij een stukje meeloopt op mijn levenspad.