Verbindingsdagen: Workshops

De kracht en energie van edelstenen

Created with Sketch.

Op zaterdag 13 juli geven wij een verbindingsdag met het thema: 
De kracht en energie van edeldelstenen. 

Op deze dag gaan we ons verbinden en werken met de energie van edelstenen.
  Hoe we dat doen, ervaar je tijdens deze dag. 
Edelstenen kunnen ons helpen in ons dagelijks leven net zoals gidsen, engelen, overleden dierbare en andere spirits dat doen. 
 
Het mooie van werken met edelstenen is dat je hun specifieke kracht en wijsheid gaat voelen en/of ervaren en dit gaat inzetten op momenten dat je die kracht en wijsheid (extra) nodig hebt. 
De bewustwording van en samenwerken met edelstenen is een mooie aanvulling in je dagelijks leven. 
 
Deze mooie edelsteenverbindingsdag wordt in Leidschendam geven en deelname is € 75,- incl. koffie, thee,water, lekkers en een lunch. 

Inloop is vanaf 9:45 uur, we starten rond 10:00 uur en eindigen ongeveer om 16:00 uur. Deze dag kan uitlopen, houdt hier rekening mee. Neem wel lekkere dikke sokken of sloffen mee. 
 
Wil jij hieraan mee doen, schrijf je dan in via de reserveringsknop op de startpagina bij workshop: De kracht en energie van edelstenen.
 
Wij kijken er héél erg naar uit om deze workshop te geven. 
Heel veel liefs, Miranda, Barry en de edelstenen. 


 Ontmoeting met je Spirit Animal

Created with Sketch.

Op zaterdag 15 juni geven wij een verbindingsdag. Deze dag staat in het teken van spirit animals. Heb jij altijd al jouw spirit animal willen ontmoeten en hiermee willen samenwerken, dan is deze workshop wat voor jou. 
 
Op deze dag ga je je spirit animal ontmoeten en ga je je weer met elkaar verbinden. Hoe we dat doen, ervaar je tijdens deze dag. 
Spirit animals helpen ons in ons dagelijks leven net zoals gidsen, engelen, overleden dierbare en andere spirits dat doen. 
 
Het mooie van werken met spirit animals is dat je hun specifieke kracht en wijsheid gaat voelen en/of ervaren en dit gaat inzetten op momenten dat je die kracht en wijsheid (extra) nodig hebt. 
De bewustwording van en samenwerken met je spirit animal is een mooie aanvulling in je dagelijks leven. 
 
Deze mooie spirit animal verbindingsdag wordt in Leidschendam geven en deelname kost € 55,- incl. koffie, thee,water, lekkers en een lunch. 

Inloop is vanaf 9:45 uur, we starten rond 10:00 uur en eindigen ongeveer om 16:00 uur. Deze dag kan uitlopen, houdt hier rekening mee. Neem wel lekkere dikke sokken of sloffen mee. 
 
Wil jij hieraan mee doen, schrijf je dan in via de reserveringsknop op de startpagina bij workshop: Ontmoeting met je Spirit animal.
 
Wij kijken er héél erg naar uit om deze workshop te geven. 
Heel veel liefs, Miranda, Barry en de Spirit animals 
🐪🐻🐰🐯🐥🦚

Verbinding en verdiepingsmeerdaagse

Re-connect with your true self and the spiritworld

Created with Sketch.

 

Hallo lieve Jij,

Na onze losse verbindingsdagen mogen we een verbinding en verdieping meerdaagse geven. Deze meerdaagse heeft de naam: Reconnect with your true self and the spirit world 

gekregen. 

Wil jij (nog meer) gaan verbinden en werken met diverse energieën
/spiritwereld, dan is deze meerdaagse een echte aanrader voor jou want tijdens deze meerdaagse gaan we ons alle dagen verbinden en werken met ons zelf en de diverse energieën/spirit wereld.
Dit doen we op allerlei leuke en speelse manieren.

De verbinding en verdieping meerdaagse is van zaterdag 9 november 12:00 uur t/m donderdag 14 november 12:00 uur 2024 en wordt gegeven op vakantiepark Ruwinkel te Scherpenzeel. 

De groep zal uit maximaal 4 deelnemers bestaan. 

Het landhuis heeft 5 slaapkamers, zodat iedereen een eigen kamer heeft waar je je lekker terug kan trekken. 

 
De kosten zijn € 695, - en dit is incl. 5 overnachtingen, elke dag ontbijt, lunch, diner, drinken, snacks, een dagelijks gevarieerd programma en voldoende rust en ruimte voor jezelf.

Een week voordat de verbinding en verdiepingsmeerdaagse plaats vind, komen we als groep bij elkaar om kennis te maken.

Wil je ons (Miranda en Barry)  van tevoren ontmoeten,  dan kan dat natuurlijk, neem dan contact met ons op via de button reserveer je plek op de home pagina en dan plannen we een ontmoetingsmoment in.

Mocht je vragen hebben omtrent deze verbinding en verdiepingsmeerdaagse, neem dan contact met ons op via de button reserveer je plek op de home pagina

Opgeven voor deze verdieping en verdiepingsmeerdaagse kan je doen via de home pagina van deze website.

Wij kijken er naar uit om deze mooie en leuke verbinding en verdieping meerdaagse  neer te gaan zetten en te begeleiden met heel veel liefde en respect voor de connectie tussen mens en de energie/spirit wereld.


Heel veel liefs, Miranda, Barry en verbinding en verdiepingsteam: 
Reconnect with your true self and the Spirit world ✨