Over mij, mijn leven en mijn praktijk.

Hallo Lieve Jij 
Wat leuk dat je op mijn website bent en dat je nu kijkt wie ik ben.
Mijn naam is Miranda Peters-Mesters en ik ben getrouwd en heb drie kinderen.

Ik ben altijd al paranormaal-spiritueel geweest, als kind voelde en wist ik al heel veel  maar in het gezin waar ik ben geboren was hier geen ruimte voor. Dat maakte dat ik het leven erg moeilijk  vond en ik had bijna geen aansluiting met andere leeftijdsgenoten. 

Op mijn 23ste werd mijn eerste kind geboren en hij was een zogeheten Nieuwetijdskind en ik vond het erg lastig om hem op te voeden. Hij reageerde op heel veel dingen en ik wist niet hoe ik hiermee moest omgaan. Toen hij op 4 jarige leeftijd naar school ging kwam de ommezwaai zowel voor hem als voor mij. Een leerkracht bevestigde wat ik altijd al wist en voelde en zei dat hij een nieuwetijdskind was en dat er mensen waren die je konden begeleiden hierbij. Zo kwam ik uit bij  een vrouw die zowel in het onderwijs zat als die kinderen en hun ouders begeleidde hierin.
Het eerste wat ze tegen mij zei is waarom gebruik je geen Reiki bij hem en ik zei dat ik dat niet had en in eerste instantie ze geloofde me niet. Het duurde ongeveer 5 minuten totdat het tot haar doordrong dat ik het echt niet had. Maar doordat ze dat had gezegd was mijn interesse gewekt.

Ik heb toen bij haar, met mijn toenmalige schoonzus, de eerste Reiki graad behaald en het voelde voor mij als thuis komen. Weer in contact komen met de energie wereld en de energie weer door mij zelf heen voelen stromen. Het was heerlijk, al snel besloot ik toen ik er klaar voor was om Reiki 2 bij haar te doen en niet lang daarna volgde ik 1 jaar lang het traject om ingewijd te worden in Reiki 3a. Reiki 3a staat voor innerlijke reiki master. Dit was een heel intens proces. Ik moest voor mezelf gaan staan en grenzen aangeven wat heel lastig was voor nu, soms nog steeds.

De start van Reiki 3A was ook de start voor het beeindigen van huwelijk maar zette tegelijkertijd  de deuren open naar en voor mijn huidige man, die ik tijdens dit proces heb leren kennen. Toen ik hem ontmoette zag ik wat wij hier samen mochten doen en wat voor leven wij zouden gaan leiden. Is allemaal heel erg mooi maar het ging zeker niet alleen over rozen, we zijn ook flink gestoken door de doornen maar de doornen hebben ons gesterkt en we zijn nu terwijl ik dit opschrijf op woensdag 5 juni 2024 bijna 18 jaar bij elkaar.

Na ingewijd te zijn in de Reiki is het pad voor geopenbaard en heb ik o.a. automatisch schrift gedaan, cursus coaching gedaan, aura en chakra healing, en doordat ik dit heb gedaan werd ik steeds meer en dieper verbonden met mezelf en kwam er heel veel innerlijke kennis die ik in vorige levens heb opgedaan weer naar boven en zo heb ik mij steeds verder ontwikkeld door zelf studie en kennis en af en toe een workshop of cursus bij iemand te volgen.

In 2018 was het zover en mocht mijn praktijk, Terugkeer naar verbinding, het levenslicht zien en ik mocht naar buiten komen met mijn spirituele en paranormale gaves, wat ik heel erg lastig en moeilijk vond in het begin. In 2018 ben ik ook begonnen met beurzen te draaien in de Broodfabriek in Rijswijk. Dat was een hele mooie leerschool en daar mocht en kon ik echt mezelf zijn. 

In september 2021 ben ik 1 september gestopt met werken voor een werkgever en ben ik mij volledig gaan richten op mijn praktijk wat ik in het begin heel lastig vond. Ik kwam een heleboel over mezelf te weten en liep tegen een aantal dingen mentaal aan. 

In Januari 2022 heb ik mijn eerste cursus geven voor 4 mensen en dat was echt geweldig om te doen en sinds dien geef ik regelmatig workshops, healing-opschoon avonden, begeleid ik mensen op hun levenspad dmv coaching,  sta ik op diverse spirituele/paranormale beurzen en gaan we in november 2024 onze eerste verbinding en verdiepingsmeerdaagse geven.

Ik ben super blij met dit leven waar ik voor gekozen heb en dankbaar voor alles wat ik geleerd heb op alle gebieden van mijn leven. Soms ging het gemakkelijk, soms doorbijten en soms even terug trekken maar ten alle tijden ben en blijf ik dankbaar voor dit leven en de stap die ik genomen heb om mijn praktijk te starten en mijn missie te gaan leven en dat is om mensen te begeleiden op hun levenspad, om ze weer in hun kracht te zetten en ze weer te verbinden met de energie-spiritwereld.

Ik kijk uit naar de toekomst, naar een ieder die ik mag ont-moeten en/of mag begeleiden, naar de groei van mezelf, mijn praktijk en naar alle mooie dingen die ik nog tegen ga komen.

Lieve jij, dank je wel voor het lezen.  Ik vind het fijn dat ik jou een stukje heb mogen mee nemen in mijn leven. 

Heel veel liefs, Miranda